ADVENT

Lassan itt a december...

Annyira gyorsan mennek a napok, és arra riadok, hogy ismét itt az év vége, jön a legnagyobb és egyben a legszebb ünnepünk. Sajnos a 2019-e...

2018. december 6., csütörtök

Krisztinavárosi Kézműves Karácsony -2018.12.09. és 16.

Az idén Krisztinavárosba (I.kerület) is ott lesz Bercica, mint budai több szálon is kötöd ehhez a városrészhez is, így külön örülök, hogy befogadott ez az alkotó közösség és lehetőséget kaptam az itteni megjelenésre.

Időpontok: 2018.dec.09 és dec.16
Nyitvatartás: 9:30-20.00

Szóval kedves Krisztinavárosiak, kedves Budaiak, kedves Pestiek és Mindenki... nagy-nagy szeretettel várunk. És ez nem csak egy ízig-vérig kézműves vásár lesz, hanem jelentkezni lehet workshopokra ahol kézművesek segítségével elkészítheted saját kezű ajándékodat, megismerkedhetsz az alkotókkal és a kreatív alkotás örömével...talán kedvet is kapsz és rendszeres vendége lehetsz egy-egy foglalkozásnak majd a jövőben.

 
Én egy egyszerű papír zsebkendő tartó elkészítésére invitállak december 16.-án. Ne ijedj meg, és ne mond hogy "ááá! ez nehéz nekem", mert annyiban már segítettem, hogy elő van dolgozva, és nem nagy ördöngösség, hogy együtt befejezzük... de minden lépést elmagyarázok, kicsi történelmi kitekintést teszünk eme nélkülözhetetlen eszköz használatáról, tehát nem öncélú az alkotás, adunk egy kis plusz ismeretet is, meg beszélgetési témát :) Szóval okosan, vidáman dolgozunk.... és szép ajándékot készítünk, például a nagyinak, anyunak. Minden foglalkozáson résztvevőnek meglepetéssel is készülök :)
Kisiskolás kortól várok elsősorban jelentkezőket, mivel "szúrós eszközöket" használunk, mint például varrótűt, gombostűt, szülői felügyelettel, így természetesen felnőttek is jöhetnek :)

Workshopon való részvételre regisztráció szükséges, a létszám korlátozott.  Jelentkezni a Facebook oldalon lehet itt


A foglalkozás ára 1.000,- (ez minden szükséges anyagot, eszközt tartalmaz)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése