Visszatekintő 2018-ra

Visszatekintő...

Decemberben több vásáron is voltam, örültem a személyes találkozásnak, az érdeklődésnek és az elismerő szavaknak, KÖSZÖNÖM !!! Lássuk is mer...

2018. november 9., péntek

Csend időszaka és ami utána jön majd...

"Amikor nagy csendben vagy, az biztos azt jelenti, hogy alkotsz" - mondta egy ismerősöm.  Hát igen ismer :)  "Min dolgozol?" kérdezi... hát beindul a vezérhangya, és ötletelek, alkotók..az ünnep különösen meghozza a kedvet és millió ötlet lehetőséget. És bizony iszonyúan bele tudok merülni, képes vagyok 10-12 órát folyamatosan elmerülni. De tény ilyenkor születnek a csodák úgy érzem. Elkészül a portékám egyrészt, meg valahogy az én lelkem egy része is belebújik az anyagba úgy érzem. Élvezem ezt az elmélyült alkotást, munkát. És  hiszem, hogy akihez kerül a kezem munkája, az kicsit belőlem is kap valamit...a tárgyakon keresztül tovább él a lelkem...úgy gondolom. Talán naív, talán szentimentális, de ettől "igazi kézműves" termék, szeretettel is fel van töltve.


Szóval jelentem, sok-sok szépség készült, folyamatosan mutatom be a Facebook oldalamon, az Instagramon, Ötletek oldalán és részben a Meskán is. És itt a blogo külön fotó albumot nyitottam nekik! A MENÜ sávba találod a fotó albumokat.


No és ne feledkezzünk meg arról, hogy december folyamán több helyi vásáron leszek megtalálható, meg egyeztet időpontba lehet jönni hozzám, amikor kizárólag csak Veled foglalkozok :)
Nézzél körül a vásárokon készült képekre, mert ott a bőséges választékot láttod...ízelő mi mindent készítek. Nehéz nem találni valami kedves ajándékot :) A szezonális karácsonyi termékek mellett, ott vannak az állandó termék körök is, mint az ékszerek, apró horholt-kötött figurák, kabalák, használati tárgyak, baba holmik, kötött-horgolt sapkák-sálak-kendők is. Szóval sok-sok minden....

Várlak szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése