ADVENT

Lassan itt a december...

Annyira gyorsan mennek a napok, és arra riadok, hogy ismét itt az év vége, jön a legnagyobb és egyben a legszebb ünnepünk. Sajnos a 2019-e...

2018. november 9., péntek

Csend időszaka és ami utána jön majd...

"Amikor nagy csendben vagy, az biztos azt jelenti, hogy alkotsz" - mondta egy ismerősöm.  Hát igen ismer :)  "Min dolgozol?" kérdezi... hát beindul a vezérhangya, és ötletelek, alkotók..az ünnep különösen meghozza a kedvet és millió ötlet lehetőséget. És bizony iszonyúan bele tudok merülni, képes vagyok 10-12 órát folyamatosan elmerülni. De tény ilyenkor születnek a csodák úgy érzem. Elkészül a portékám egyrészt, meg valahogy az én lelkem egy része is belebújik az anyagba úgy érzem. Élvezem ezt az elmélyült alkotást, munkát. És  hiszem, hogy akihez kerül a kezem munkája, az kicsit belőlem is kap valamit...a tárgyakon keresztül tovább él a lelkem...úgy gondolom. Talán naív, talán szentimentális, de ettől "igazi kézműves" termék, szeretettel is fel van töltve.


Szóval jelentem, sok-sok szépség készült, folyamatosan mutatom be a Facebook oldalamon, az Instagramon, Ötletek oldalán és részben a Meskán is. És itt a blogo külön fotó albumot nyitottam nekik! A MENÜ sávba találod a fotó albumokat.


No és ne feledkezzünk meg arról, hogy december folyamán több helyi vásáron leszek megtalálható, meg egyeztet időpontba lehet jönni hozzám, amikor kizárólag csak Veled foglalkozok :)
Nézzél körül a vásárokon készült képekre, mert ott a bőséges választékot láttod...ízelő mi mindent készítek. Nehéz nem találni valami kedves ajándékot :) A szezonális karácsonyi termékek mellett, ott vannak az állandó termék körök is, mint az ékszerek, apró horholt-kötött figurák, kabalák, használati tárgyak, baba holmik, kötött-horgolt sapkák-sálak-kendők is. Szóval sok-sok minden....

Várlak szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése