ADVENT

Lassan itt a december...

Annyira gyorsan mennek a napok, és arra riadok, hogy ismét itt az év vége, jön a legnagyobb és egyben a legszebb ünnepünk. Sajnos a 2019-e...

2018. augusztus 14., kedd

III.Pléd Fesztivál - 2018. augusztus 25. szombat

Már előzőleg ajánlottam nektek a Nagytétényi Kastélyt mint programot a Cziffra családi nap kapcsán. Most konkrétan oda invitállak!
Gyere el augusztus utolsó szombat délutánján a Nagytétényi Kastélyba ahol a III. Pléd Fesztivál kerül megrendezése. Sok zene&móka vár rád, és most először én is ott leszek a portékáimmal, tehát keresd a Design by Bercica standját is. Valami kedves vásárfiával térjél haza. Meglepetéssel is készülők!



Időpont: 2018.08.25 szombat 14 órától
Helyszín: 1225, Budapest Kastélypark utca 9-11.
    Megközelíthetőség
    A kastély autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. A 33-as jelzésű autóbusszal a Móricz Zsigmond körtérről a Petőfi S. utca/Kastélymúzeum megállóig utazzanak, ahonnan a kastély bejárata 3 perc sétával érhető el. Ezen kívül új lehetőségként, de csak hétköznapokon, a 133E jelzésű autóbusszal is megközelíthető a kastély, mely a Bosnyák tér és a Nagytétény vasútállomás között közlekedik a reggeli és délutáni órákban.
    Vonattal: A kastély a Kelenföldi pályaudvartól vonattal is - mindössze 20 perc menetidő alatt- megközelíthető, a Kastélypark megállónál kell leszállni, ahonnan néhány perc séta a kastély bejárata.
Facebook esemény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése