ADVENT

Lassan itt a december...

Annyira gyorsan mennek a napok, és arra riadok, hogy ismét itt az év vége, jön a legnagyobb és egyben a legszebb ünnepünk. Sajnos a 2019-e...

2018. március 27., kedd

Meghívó - I. Családi kreatív tavaszi vásár

Nagy szeretettel meghívlak a Tenyérnyi gyerekek koraszülött gyermekekért alapítvány hagyományt teremteni kívánó első rendezvényére az 1.Családi kreatív délelőtt és vásárra, mely Budafokon az Ipartestület (1222. Budapest, Tóth József utca 55) Házában kerül megrendezésre 2018.04.08. délelőtt (9-13 óra között)

Miért érdemes eljönni? Mert egy jó ügyet szolgálsz miközben tartalmasan együtt töltheted az idődet gyermekeddel.
Mi kézműves foglalkozásokkal készülünk, lesznek szórakoztató programok, lesz tombola, lesz sok-sok téged is érdeklő témáról szó, és mert megismerheted és megvásárolhatod a helyi kézműves anyák, lányok portékáit, kuponnal is kedveskedünk! Erre a délelőttre felejtsük el a kütyük világát, a műanyag fröccsöntött kínai vicik-vackos vásárt...a kreativitást, a kézművességet, a hagyományokat, az egymásra figyelést fedezzük fel újra és újra!

További információk itt olvashatók:




Mivel készülők én? 
➤ 😺Egyrészt bemutatom - ha még nem ismerted esetleg Bercicát :) - és megvásárlásra kínálom az általam készített termékeket, 
➤ 😺 Készülök a 7-10 éves korcsoporttól ajánlott textil papírzsebkendő tartó készítésével. Előkészített egységcsomagot lehet megvásárolni, és együtt a vezetésemmel készítjük el a képen látható papír zsebkendő tartót. A foglalkozás kijelölt fix időpontban és korlátozott számban lesz.

➤ 😺 Kedvezmény kuponnal kedveskedek! Ezt a bejáratnál a jegy megvásárlásakor kapjátok. Lesz a helyszínen felhasználható termékre vonatkozó (a készlet erejéig), és készülők egy rendezvény után is felhasználhatóval. 


➤ 😺 A tombolára több ajándékot ajánl fel a Design by Bercica is, az az én :)



Szóval várunk szeretettel! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése