ADVENT

Lassan itt a december...

Annyira gyorsan mennek a napok, és arra riadok, hogy ismét itt az év vége, jön a legnagyobb és egyben a legszebb ünnepünk. Sajnos a 2019-e...

2017. július 14., péntek

Légies kalandok

Légies táncot járnak ezen a láncon a gyöngyök, ahogy felhők úsznak az égen felettünk.

Romantikus és különleges, ez a két szó jellemzi. És hogy született? Tudjátok, hogy szeretem a fonalakat, közel áll hozzám a kötés és a horgolás... A gyöngy horgolással kacérkodok, meg itt van ez a tévedésből rendelet vékony fém drót.... de ha már itt van, mi lehetne vele kezdeni? Hát ezt! ... És talán nem véletlenül nyúltam mellé egy internetes rendelésnél, mert ma már tudom, hogy még fogok ezzel a technikával, anyaggal játszani. Mert érdekes, játékos, improvizatív, mert élvezem, ahogy szép születik a kezem között és ettől boldog a lelkem.



Szóval romantikus és különleges. Sok ilyen dolog vesz körül bennünket és nem is vesszük észre. Csak nézzél fel az égre, csodás felhők úsznak felettünk, engem mindig rabul ejt. Sokszor nézem őket, nyugalmat árasztó nevető felhők, hol vészes bajos, hol szomorú méla bús. Ugyan úgy ahogy az életünk, mert nem mindig derűs, de tudjuk hogy derűre ború, borúra derű jön és ettől tudjuk igazán értékelni és megbecsülni a szépet és jó. Végül is minden viszonyítás kérdése, hát nem? Ha nem ismerjük a szomorúságot, honnan tudnánk, hogy mikor vagyunk boldogok?

Remélem valaki boldog lesz az én alkotásaimtól.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése