Esemény

HELLÓ ŐSZ

HELLÓ ŐSZ! Készülnek az őszi kollekció, készülök az őszi helyi rendezvényekre. Rendezvény naptár sávban megtaláljátok az információkat, ...

2017. június 1., csütörtök

Javítás….


Sokszor vagyunk úgy, hogy ragaszkodunk dolgokhoz, mert sok-sok szép emlék fűz hozzá. Ez van amikor egy elszakadt szép gyöngyöt teszünk át egyik dobozkából a másikba és mindig a Nagyi jut eszünkbe, mert Ő viselte. Mi is felvennénk, de darabokba figyel ránk a dobozból, nagyot sóhajtunk és visszacsukjuk a doboz fedelét. 
NE TEDD! Én segítek. Amennyiben szeretnéd újra viselni, mutasd meg nekem, megnézem és ha meg tudom javítani, újra fűzni akkor élj a lehetőséggel.

A javítást műanyag, akril gyöngyök esetében értelmetlen, nem is vállalom, de ha szép tekla, tenyésztett gyöngy, üveggyöngy akkor van értelme és megcsinálom.


Több javítást is csináltam már és az elégedettség jegyeként, a többedik lánc után most egy karkötő javítását kért a hölgy. Picit rövidkének tűnt, fura módon volt a kapocsnál hosszabbítva talán. Sebaj, megoldjuk, apró gyöngyökkel "szórtam" meg és újra életre került. Így találkozik a régi és az új anyag és ölt egységet.
Elkészülve ilyen lett...


Gyöngy javítást, újrafűzést vállalok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése