ADVENT

Lassan itt a december...

Annyira gyorsan mennek a napok, és arra riadok, hogy ismét itt az év vége, jön a legnagyobb és egyben a legszebb ünnepünk. Sajnos a 2019-e...

2017. június 1., csütörtök

Javítás….


Sokszor vagyunk úgy, hogy ragaszkodunk dolgokhoz, mert sok-sok szép emlék fűz hozzá. Ez van amikor egy elszakadt szép gyöngyöt teszünk át egyik dobozkából a másikba és mindig a Nagyi jut eszünkbe, mert Ő viselte. Mi is felvennénk, de darabokba figyel ránk a dobozból, nagyot sóhajtunk és visszacsukjuk a doboz fedelét. 
NE TEDD! Én segítek. Amennyiben szeretnéd újra viselni, mutasd meg nekem, megnézem és ha meg tudom javítani, újra fűzni akkor élj a lehetőséggel.

A javítást műanyag, akril gyöngyök esetében értelmetlen, nem is vállalom, de ha szép tekla, tenyésztett gyöngy, üveggyöngy akkor van értelme és megcsinálom.


Több javítást is csináltam már és az elégedettség jegyeként, a többedik lánc után most egy karkötő javítását kért a hölgy. Picit rövidkének tűnt, fura módon volt a kapocsnál hosszabbítva talán. Sebaj, megoldjuk, apró gyöngyökkel "szórtam" meg és újra életre került. Így találkozik a régi és az új anyag és ölt egységet.
Elkészülve ilyen lett...


Gyöngy javítást, újrafűzést vállalok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése